bessensap met een herfstcompositie

bessensap met een herfstcompositie

Snijd flinterdunne schijfjes kiwi, appel, peer en banaan. Dat doe je best met de mandoline of met de machine om brood te snijden. Leg ze een tweetal uurtjes in de droogmachine of in een oven op lage temperatuur (maximum 90°C). Ze moeten nog vochtig en soepel zijn voor gebruik. Centrifugeer de braambessen, maar bewaar er eentje per bord. Voeg een scheutje Crème de cassis likeur toe aan het sap. Vul gekoelde glaasjes met deze mix.
ingrediënten - info braambessen crème de cassis kiwi appel
Op het bord, in cirkelvorm en naar eigen inspiratie: appel, peer, kiwi, aalbessen, braambessen, granaatappelpitjes. Bestuif alles met bloemsuiker. Zet het gekoelde sapje in het midden van het bord. Dien op, net voor het hoofdgerecht.
peren banaan aalbessen granaatappelpitjes bloemsuiker
Creatief Koken de              passie kookvurige

bessensap met een

herfstcompositie

Snijd flinterdunne schijfjes kiwi, appel, peer en banaan. Dat doe je best met de mandoline of met de machine om brood te snijden. Leg ze een tweetal uurtjes in de droogmachine of in een oven op lage temperatuur (maximum 90°C). Ze moeten nog vochtig en soepel zijn voor gebruik. Centrifugeer de braambessen, maar bewaar er eentje per bord. Voeg een scheutje Crème de cassis likeur toe aan het sap. Vul gekoelde glaasjes met deze mix.
ingrediënten - info braambessen Crème de cassis kiwi appel
Op het bord, in cirkelvorm en naar eigen inspiratie: appel, peer, kiwi, aalbessen, braambessen, granaatappelpitjes. Bestuif alles met bloemsuiker. Zet het gekoelde sapje in het midden van het bord. Dien op, net voor het hoofdgerecht.
Bereiding Ingrediënten
peren banaan aalbessen granaatappelpitjes bloemsuiker
de              passie Creatief Koken kookvurige
receptfiche receptfiche Cuisine Créative Recettes en français
de              passie Creatief Koken kookvurige