braambessen mango en mascarpone

braambessen met mango en mascarpone

Klop de eidooiers met de suiker wit. Meng dit met mascarpone en Marsala tot een homogene massa. Schep het mengsel in een spuitzak. Schaaf een reep pure chocolade en verdeel het schaafsel over een dessertbordje. Snijd met de mandoline zeer dunne schijfjes van een niet te rijpe, geschilde mango. Maak een brede strook met de schijfjes, in het midden van het bord, op de chocolade. Spuit in het midden een streep mascarponemengsel en schik daarop een paar mooie braambessen.
ingrediënten - info braambessen mango 250 g mascarpone
pure chocolade 2 eidooiers 10 cl Marsala 4 el suiker
Creatief Koken de              passie kookvurige

braambessen

met mango

en mascarpone

Klop de eidooiers met de suiker wit. Meng dit met mascarpone en Marsala tot een homogene massa. Schep het mengsel in een spuitzak. Schaaf een reep pure chocolade en verdeel het schaafsel over een dessertbordje. Snijd met de mandoline zeer dunne schijfjes van een niet te rijpe, geschilde mango. Maak een brede strook met de schijfjes, in het midden van het bord, op de chocolade. Spuit in het midden een streep mascarponemengsel en schik daarop een paar mooie braambessen.
ingrediënten - info braambessen mango 250 g mascarpone
Bereiding Ingrediënten
pure chocolade 2 eidooiers 10 cl Marsala 4 el suiker
de              passie Creatief Koken kookvurige
receptfiche receptfiche Cuisine Créative Recettes en français
de              passie Creatief Koken kookvurige