gazpacho van witte chocolade frambozenijs

gazpacho van witte chocolade, frambozenijs

ingrediënten - info witte chocolade kokosmelk kurkuma room kokosrotsjes verse frambozen siroopparels gekonfijte kersen kokosrasp bloemsuiker
Gazpacho: smelt de witte chocolade met de kokosmelk. Voeg een snuifje kurkuma toe voor de kleur. Roer tot een gladde massa. Zet dit in de koelkast. Frambozenijs: pureer de frambozen met een beetje water en zeef. Voeg de suikers, een eidooier, de melk en de room toe en mix tot een homogene massa. Giet het mengsel in de ijsmachine en zet op de stand ‘ijs’.
Afwerking: giet een spiegel gazpacho in de bordjes en leg langs de rand ervan een bolletje frambozenijs. Werk af met kokosrasp, kokosrotsjes, room, frambozen, witte balsamicoparels, marasquinokersen en bloemsuiker.
Frambozenijs: 200 gr verse frambozen 90 gr kristalsuiker 1 eidooier 1 zakje vanillesuiker 225 cc volle room 100 cc volle melk
Creatief Koken de              passie kookvurige
Gazpacho: smelt de witte chocolade met de kokosmelk. Voeg een snuifje kurkuma toe voor de kleur. Roer tot een gladde massa. Zet dit in de koelkast. Frambozenijs: pureer de frambozen met een beetje water en zeef. Voeg de suikers, een eidooier, de melk en de room toe en mix tot een homogene massa. Giet het mengsel in de ijsmachine en zet op de stand ‘ijs’.
ingrediënten - info witte chocolade kokosmelk kurkuma room kokosrotsjes verse frambozen siroopparels gekonfijte kersen kokosrasp bloemsuiker

gazpacho van

witte chocolade

met frambozenijs

Afwerking: giet een spiegel gazpacho in de bordjes en leg langs de rand ervan een bolletje frambozenijs. Werk af met kokosrasp, kokosrotsjes, room, frambozen, witte balsamicoparels, marasquinokersen en bloemsuiker.
Bereiding Ingrediënten
Frambozenijs: 200 gr verse frambozen 90 gr kristalsuiker 1 eidooier 1 zakje vanillesuiker 225 cc volle room 100 cc volle melk
de              passie Creatief Koken kookvurige
receptfiche receptfiche Cuisine Créative Recettes en français
de              passie Creatief Koken kookvurige