gazpacho van witte chocolade, frambozenijs
ingrediënten - info
witte chocolade
kokosmelk
kurkuma
room
kokosrotsjes
verse frambozen
siroopparels
gekonfijte kersen
kokosrasp
bloemsuiker
Gazpacho: smelt de witte chocolade met de kokosmelk. Voeg
een snuifje kurkuma toe voor de kleur. Roer tot een gladde
massa. Zet dit in de koelkast.
Frambozenijs: pureer de frambozen met een beetje water en
zeef. Voeg de suikers, een eidooier, de melk en de room toe
en mix tot een homogene massa. Giet het mengsel in de
ijsmachine en zet op de stand ‘ijs’.
Afwerking: giet een spiegel gazpacho in de bordjes en leg
langs de rand ervan een bolletje frambozenijs. Werk af met
kokosrasp, kokosrotsjes, room, frambozen, witte
balsamicoparels, marasquinokersen en bloemsuiker.
Frambozenijs:
200 gr verse frambozen
90 gr kristalsuiker
1 eidooier
1 zakje vanillesuiker
225 cc volle room
100 cc volle melk