pasta met saliebotersaus

pasta met saliebotersaus

salie boter knoflook
De saus. Smelt een ruime hoeveelheid boter op lage temperatuur, dat is maximum 45°C, zodat de eiwitten niet stollen. Scheur een handvol blaadjes salie. Pers een paar knoflookteentjes met de knoflookpers. Meng salie en knoflook met de boter. Verlaag de temperatuur naar maximum 35°C en laat de bereiding een uur staan. Kook ondertussen spaghetti of een andere soort pasta. Meng met de saliebotersaus.
ingrediënten - info pasta
Creatief Koken de              passie kookvurige
print

pasta met

saliebotersaus

Bereiding
De saus. Smelt een ruime hoeveelheid boter op lage temperatuur, dat is maximum 45°C, zodat de eiwitten niet stollen. Scheur een handvol blaadjes salie. Pers een paar knoflookteentjes met de knoflookpers. Meng salie en knoflook met de boter. Verlaag de temperatuur naar maximum 35°C en laat de bereiding een uur staan. Kook ondertussen spaghetti of een andere soort pasta. Meng met de saliebotersaus.
Ingrediënten
salie boter knoflook
receptfiche receptfiche
de              passie Creatief Koken kookvurige