pasta met saliebotersaus

pasta met saliebotersaus

salie boter knoflook
De saus. Smelt een ruime hoeveelheid boter op lage temperatuur, dat is maximum 45°C, zodat de eiwitten niet stollen. Scheur een handvol blaadjes salie. Pers een paar knoflookteentjes met de knoflookpers. Meng salie en knoflook met de boter. Verlaag de temperatuur naar maximum 35°C en laat de bereiding een uur staan. Kook ondertussen spaghetti of een andere soort pasta. Meng met de saliebotersaus.
ingrediënten - info pasta
Creatief Koken de              passie kookvurige

pasta met

saliebotersaus

Bereiding
De saus. Smelt een ruime hoeveelheid boter op lage temperatuur, dat is maximum 45°C, zodat de eiwitten niet stollen. Scheur een handvol blaadjes salie. Pers een paar knoflookteentjes met de knoflookpers. Meng salie en knoflook met de boter. Verlaag de temperatuur naar maximum 35°C en laat de bereiding een uur staan. Kook ondertussen spaghetti of een andere soort pasta. Meng met de saliebotersaus.
Ingrediënten
salie boter knoflook
receptfiche receptfiche Cuisine Créative Recettes en français
de              passie Creatief Koken kookvurige de              passie Creatief Koken kookvurige