kipfilet in balsamico-roomsaus
ingrediënten - info kippenwit kippenbouillon

kipfilet in balsamico-roomsaus

olijfolie balsamico ricotta peper en zout
Snijd de filets in repen en kruid met peper en zout. Bak de reepjes rondom bruin in een pan met een scheutje olijfolie. Blus af met een paar flinke scheuten balsamicoazijn. Giet er een glas kippenbouillon bij. Schep nu een kuipje ricotta in de pan. Roer om tot een smeuïge saus. Laat afgedekt sudderen tot de kippenreepjes gaar zijn. Dit gerechtje wordt hier geserveerd met bolcourgettes in Ligurische stijl.
Creatief Koken de              passie kookvurige
print

kipfilet in

balsamico-roomsaus

Bereiding
Ingrediënten
ingrediënten - info kippenwit kippenbouillon
olijfolie balsamico ricotta peper en zout
Snijd de filets in repen en kruid met peper en zout. Bak de reepjes rondom bruin in een pan met een scheutje olijfolie. Blus af met een paar flinke scheuten balsamicoazijn. Giet er een glas kippenbouillon bij. Schep nu een kuipje ricotta in de pan. Roer om tot een smeuïge saus. Laat afgedekt sudderen tot de kippenreepjes gaar zijn. Dit gerechtje wordt hier geserveerd met bolcourgettes in Ligurische stijl.
kipfilet in balsamico-roomsaus receptfiche receptfiche
de              passie Creatief Koken kookvurige