cocktail van
koningskrab met
avocadocrème
Snijd avocado in fijne blokjes. Vermeng met
citroen, gesnipperde sjalot, geroosterde pitjes,
peper en zout en een lepeltje yoghurt. Pureer
met de handmixer of in een blender.
Meng een geprakt gekookt eitje met krabvlees
en gesnipperd bieslook. Kruid met wat peper,
zout en cayennepeper.
In het glas: een schep avocadocrème met
daarop een schep krabmix. Werk af met een
paar mooie stukjes uit de krabscharen en
bieslook. Je kan zoals hier, nog een
krabschaartje en wat citroen toevoegen aan het
hapje. Ook wat geroosterde toast is vaak
welkom.
peper & zout
cayennepeper
citroen
sjalot
bieslook
eitje
Kruimelpad
Selectie
Seizoensgebonden producten
De meeste ingrediënten in dit recept
zijn het hele jaar door beschikbaar.
Hier wordt van sommige vermeld
wanneer ze op hun best zijn.