ingrediënten - info krab pijnboompitjes avocado Griekse yoghurt
Snijd avocado in fijne blokjes. Vermeng met citroen, gesnipperde sjalot, geroosterde pitjes, peper en zout en een lepeltje yoghurt. Pureer met de handmixer of in een blender. Meng een geprakt gekookt eitje met krabvlees en gesnipperd bieslook. Kruid met wat peper, zout en cayennepeper. In het glas: een schep avocadocrème met daarop een schep krabmix. Werk af met een paar mooie stukjes uit de krabscharen en bieslook. Je kan zoals hier, nog een krabschaartje en wat citroen toevoegen aan het hapje. Ook wat geroosterde toast is vaak welkom.
koningskrab met avocadocrème
peper & zout cayennepeper citroen sjalot bieslook eitje
Creatief Koken de              passie kookvurige

cocktail van koningskrab met avocadocrème

cocktail van

koningskrab met

avocadocrème

Snijd avocado in fijne blokjes. Vermeng met citroen, gesnipperde sjalot, geroosterde pitjes, peper en zout en een lepeltje yoghurt. Pureer met de handmixer of in een blender. Meng een geprakt gekookt eitje met krabvlees en gesnipperd bieslook. Kruid met wat peper, zout en cayennepeper. In het glas: een schep avocadocrème met daarop een schep krabmix. Werk af met een paar mooie stukjes uit de krabscharen en bieslook. Je kan zoals hier, nog een krabschaartje en wat citroen toevoegen aan het hapje. Ook wat geroosterde toast is vaak welkom.
ingrediënten - info krab pijnboompitjes avocado Griekse yoghurt
Ingrediënten Bereiding
peper & zout cayennepeper citroen sjalot bieslook eitje
de              passie Creatief Koken kookvurige