Snijd avocado in fijne blokjes. Vermeng met citroen, gesnipperde sjalot, geroosterde pitjes, peper en zout en een lepeltje yoghurt. Pureer met de handmixer of in een blender.Meng een geprakt gekookt eitje met krabvlees en gesnipperd bieslook. Kruid met wat peper, zout en cayennepeper.In het glas: een schep avocadocrème met daarop een schep krabmix. Werk af met een paar mooie stukjes uit de krabscharen en bieslook. Je kan zoals hier, nog een krabschaartje en wat citroen toevoegen aan het hapje. Ook wat geroosterde toast is vaak welkom.
Seizoensgebonden productenDe meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.
Snijd avocado in fijne blokjes. Vermeng met citroen, gesnipperde sjalot, geroosterde pitjes, peper en zout en een lepeltje yoghurt. Pureer met de handmixer of in een blender.Meng een geprakt gekookt eitje met krabvlees en gesnipperd bieslook. Kruid met wat peper, zout en cayennepeper.In het glas: een schep avocadocrème met daarop een schep krabmix. Werk af met een paar mooie stukjes uit de krabscharen en bieslook. Je kan zoals hier, nog een krabschaartje en wat citroen toevoegen aan het hapje. Ook wat geroosterde toast is vaak welkom.
Hoeveelhedenvaningrediëntenworden slechtsvermeldalshetéchtnodigis.Zelf dejuistekeuzesmakenbijdeuitvoering vaneenrecept,metjouwpassievoorhet kookvuur, dat is creatief koken!