witloofcrème met gedroogde reeham
Fruit gesneden wortelen, knoflook en ui in boter. Voeg kippenbouillon toe. Maak er soep van. Mix en zeef. Breng op smaak met peper, zout en komijnpoeder. Voeg naar smaak sinaasappelsap en kokosroom toe en werk af met gesnipperde koriander. Dien warm op als onderdeel van een degustatiebordje of als volwaardig warm voorgerecht.
ingrediënten - info wortelen ui knoflook boter
sinaasappelsap kokosroom koriander komijnpoeder kippenbouillon peper & zout
Creatief Koken de              passie kookvurige

wortel-

sinaasvelouté

met komijn

ingrediënten - info wortelen ui knoflook boter
Fruit gesneden wortelen, knoflook en ui in boter. Voeg kippenbouillon toe. Maak er soep van. Mix en zeef. Breng op smaak met peper, zout en komijnpoeder. Voeg naar smaak sinaasappelsap en kokosroom toe en werk af met gesnipperde koriander. Dien warm op als onderdeel van een degustatiebordje of als volwaardig warm voorgerecht.
Ingrediënten Bereiding
sinaasappelsap kokosroom koriander komijnpoeder kippenbouillon peper & zout
de              passie Creatief Koken kookvurige