witloofcrème met gedroogde reeham

witloofcrème met gedroogde reeham

ingrediënten - info witloof knoflook ui kippenbouillon
Maak een soepje met gesneden witloof, knoflook, ui en kippenbouillon. Kruid met peper, zout en een mespuntje cayennepeper. Laat een twintigtal minuutjes pruttelen en zet er dan de handmixer in. Klop de room half op. Snijd de gedroogde reeham in reepjes. In het soepbord: een pollepel soep met daarop een toefje room, gesnipperde hamsliertjes en het groen van een gesneden lente-uitje.
lente-uitjes gedroogde reeham room peper & zout cayennepeper
Creatief Koken de              passie kookvurige

witloofcrème

met gedroogde

reeham

Maak een soepje met gesneden witloof, knoflook, ui en kippenbouillon. Kruid met peper, zout en een mespuntje cayennepeper. Laat een twintigtal minuutjes pruttelen en zet er dan de handmixer in. Klop de room half op. Snijd de gedroogde reeham in reepjes. In het soepbord: een pollepel soep met daarop een toefje room, gesnipperde hamsliertjes en het groen van een gesneden lente-uitje.
ingrediënten - info witloof knoflook ui kippenbouillon
Ingrediënten Bereiding
lente-uitjes gedroogde reeham room peper & zout cayennepeper
privacy beleid de              passie Creatief Koken kookvurige de              passie Creatief Koken kookvurige Cuisine Créative Recettes en français receptfiche receptfiche