Creatief Koken de              passie kookvurige Parmezaancrème met truffelgelei
Truffelgelei. Warm het truffelsap op met de kippenbouillon en geweekte gelatine. Laat dit even afkoelen. Parmezaancrème. Warm de room op met de geraspte Parmezaan en een geweekt blaadje geweekte gelatine. Mix en giet de substantie in glaasjes. Schep de truffelgelei in de glaasjes op de parmezaan. Laat de glaasjes opstijven in de frigo.
0,5 l room 125 g parmezaan 100 g truffeljus
40 g kippenbouillon 1 blad gelatine volkorenbrood
Truffelgelei. Warm het truffelsap op met de kippenbouillon en geweekte gelatine. Laat dit even afkoelen. Parmezaancrème. Warm de room op met de geraspte Parmezaan en een geweekt blaadje geweekte gelatine. Mix en giet de substantie in glaasjes. Schep de truffelgelei in de glaasjes op de parmezaan. Laat de glaasjes opstijven in de frigo.
0,5 l room 125 g parmezaan 100 g truffeljus
Ingrediënten Bereiding
40 g kippenbouillon 1 blad gelatine volkorenbrood
de              passie Creatief Koken kookvurige