ingrediënten - info
platte peterselie
paprikapoeder
peper en zout
kippenbouillon
Snijd de paprika’s in de lengte in repen en de uien in
halve maantjes.
Snijd het knoflook in schijfjes. Bak alle groenten in
een ruime pan. Doe er een pollepel kippenbouillon
bij, breng op smaak met paprikapoeder, peper en
zout. Laat sudderen tot alle groenten gaar zijn.
Doe er een 10-tal minuutjes voor het einde van de
gaartijd de kerstomaatjes bij en laat die zacht
worden, maar ze mogen niet uiteenvallen.
Werk de schotel af met gesneden platte peterselie.
Dien op bij de barbecue of een zomers gerecht.
gestoofde paprika s met kerstomaatjes
boter
rode paprika
gele paprika
ui
kerstomaatjes
knoflook
Kruimelpad
Selectie
Seizoensgebonden producten
De meeste ingrediënten in dit recept
zijn het hele jaar door beschikbaar.
Hier wordt van sommige vermeld
wanneer ze op hun best zijn.
meer vegetarische gerechten: