hasselbach aardappeltjes

aardappelen olijfolie peper en zout
Kies niet te grote aardappelen, was maar schil ze niet. Snijd ze in de breedte zo dun mogelijk in schijfjes maar zorg ervoor dat de aardappelen in één stuk blijven. Er bestaat daarvoor een handige gadget (zie foto onder). Leg de aardappelen in een ovenschotel. Bestuif met olijfoliespray en kruid met peper en zout. Bak de aardappeltjes in 1 uur gaar in een oven voorverwarmd op 185°C. Ze moeten mooi bruin en krokant zijn.
ingrediënten - info
Creatief Koken de              passie kookvurige

hasselbach

aardappeltjes

ingrediënten bereiding
aardappelen olijfolie peper en zout
Kies niet te grote aardappelen, was maar schil ze niet. Snijd ze in de breedte zo dun mogelijk in schijfjes maar zorg ervoor dat de aardappelen in één stuk blijven. Er bestaat daarvoor een handige gadget (zie foto onder). Leg de aardappelen in een ovenschotel. Bestuif met olijfoliespray en kruid met peper en zout. Bak de aardappeltjes in 1 uur gaar in een oven voorverwarmd op 185°C. Ze moeten mooi bruin en krokant zijn.
receptfiche receptfiche
de              passie Creatief Koken kookvurige