Plet de zoete aardappelen met een aardappelstamper en
meng met de ui met knoflook. Kruid met nootmuskaat, peper
uit de molen en zout.
Meng deze bereiding met fijn verbrokkelde fetakaas. Schep
de bereiding in een ovenschoteltje. Bedek met geraspte
gruyère en zet het een twintigtal minuutjes in een
voorverwarmde oven op 200°C tot de kaas gratineert.
zoete aardappelpuree met feta
ingrediënten - info
zoete aardappelen
uien
knoflook
feta
nootmuskaat
peper en zout
boter
gruyère
Schil de zoete aardappelen en kook ze gaar in 20 minuten.
Laat uitdampen.
Hak de uien met een paar knoflookteentjes fijn in een cutter en
stoof ze tot glazig in een beetje boter.
Kruimelpad
Selectie
Seizoensgebonden producten
De meeste ingrediënten in dit recept
zijn het hele jaar door beschikbaar.
Hier wordt van sommige vermeld
wanneer ze op hun best zijn.
meer vegetarische gerechten: