zoete aardappelpuree met feta
Plet de zoete aardappelen met een aardappelstamper en meng met de ui met knoflook. Kruid met nootmuskaat, peper uit de molen en zout. Meng deze bereiding met fijn verbrokkelde fetakaas. Schep de bereiding in een ovenschoteltje. Bedek met geraspte gruyère en zet het een twintigtal minuutjes in een voorverwarmde oven op 200°C tot de kaas gratineert.

zoete aardappelpuree met feta

ingrediënten - info zoete aardappelen uien knoflook
feta nootmuskaat peper en zout boter gruyère
Schil de zoete aardappelen en kook ze gaar in 20 minuten. Laat uitdampen. Hak de uien met een paar knoflookteentjes fijn in een cutter en stoof ze tot glazig in een beetje boter.
Creatief Koken de              passie kookvurige

zoete aardappel-

puree met feta

Plet de zoete aardappelen met een aardappelstamper en meng met de ui met knoflook. Kruid met nootmuskaat, peper uit de molen en zout. Meng deze bereiding met fijn verbrokkelde fetakaas. Schep de bereiding in een ovenschoteltje. Bedek met geraspte gruyère en zet het een twintigtal minuutjes in een voorverwarmde oven op 200°C tot de kaas gratineert.
ingrediënten - info zoete aardappelen uien knoflook
feta nootmuskaat peper en zout boter gruyère
bereiding ingrediënten
Schil de zoete aardappelen en kook ze gaar in 20 minuten. Laat uitdampen. Hak de uien met een paar knoflookteentjes fijn in een cutter en stoof ze tot glazig in een beetje boter.
receptfiche receptfiche
de              passie Creatief Koken kookvurige