zoete aardappelen

zoete aardappel in de oven

olijfolie peper en zout
Snijd de zoete aardappel ongeschild in schijven van 1.5 cm dik. Bestuif langs beide zijden met een beetje olijfolie uit een spuitbusje en leg ze op een ovenrooster. Kruid met peper en zout. Laat ze 30 minuutjes bakken in hete lucht op 185°C. Hou ze daarna afgedekt warm tot gebruik. Dit bijgerecht past bij alles waarbij je gewone aardappelen zou serveren, maar hou er wel rekening mee dat de smaak effectief zoeter is, vergelijkbaar met die van worteltjes.
Creatief Koken de              passie kookvurige

zoete aardappel

in de oven

zoete aardappelen
olijfolie peper en zout
bereiding ingrediënten
Snijd de zoete aardappel ongeschild in schijven van 1.5 cm dik. Bestuif langs beide zijden met een beetje olijfolie uit een spuitbusje en leg ze op een ovenrooster. Kruid met peper en zout. Laat ze 30 minuutjes bakken in hete lucht op 185°C. Hou ze daarna afgedekt warm tot gebruik. Dit bijgerecht past bij alles waarbij je gewone aardappelen zou serveren, maar hou er wel rekening mee dat de smaak effectief zoeter is, vergelijkbaar met die van worteltjes.
receptfiche receptfiche de              passie Creatief Koken kookvurige