zeekraalpuree

zeekraalpuree

boter room peper en zout nootmuskaat visbouillon
Was en blancheer een goeie 200 g zeekraal. Spoel onmiddellijk onder koud water om de kleur te fixeren. Hak een preiwit, een ui en een tweetal teentjes knoflook en fruit ze in een flinke klont boter tot de ui glazig wordt. Voeg dan de zeekraal toe en een half glas room en een flinke scheut visbouillon. Kruid met een draai uit de pepermolen en wat geraspte verse nootmuskaat. Laat een paar minuutjes sudderen. Zet de staafmixer in de pot en pureer. De puree is nu klaar voor gebruik. Meng eventueel met een paar eetlepels aardappelpureepoeder om de puree dikker te maken. Dien op bij warme visgerechten.
ingrediënten - info zeekraal prei knoflook ui
Creatief Koken de              passie kookvurige

zeekraalpuree

boter room peper en zout nootmuskaat visbouillon
bereiding Ingrediënten
Was en blancheer een goeie 200 g zeekraal. Spoel onmiddellijk onder koud water om de kleur te fixeren. Hak een preiwit, een ui en een tweetal teentjes knoflook en fruit ze in een flinke klont boter tot de ui glazig wordt. Voeg dan de zeekraal toe en een half glas room en een flinke scheut visbouillon. Kruid met een draai uit de pepermolen en wat geraspte verse nootmuskaat. Laat een paar minuutjes sudderen. Zet de staafmixer in de pot en pureer. De puree is nu klaar voor gebruik. Meng eventueel met een paar eetlepels aardappelpureepoeder om de puree dikker te maken. Dien op bij warme visgerechten.
ingrediënten - info zeekraal prei knoflook ui
receptfiche receptfiche
de              passie Creatief Koken kookvurige