wortelroomsaus

wortelroomsaus

komijn kippenbouillon room tomatenpuree kurkuma peper en zout cognac vloeiende bloem
Laat nog even staan op middelhoog vuur en voeg dan kippenbouillon, culinaire room en een paar eetlepels tomatenpuree toe. Kruid met peper en zout en een eetlepel kurkuma. Laat een paar minuten inkoken. Druk de bereiding door een chinois (zeef). Probeer er zoveel als mogelijk vocht uit te persen, want daarin zit de smaak van de saus. Giet er een borrelglas cognac bij en bind de saus met vloeiende bloem opgelost in water.
Wortelroomsaus is een ideale begeleider van warme gerechten met vlees, kip en gevogelte.
ingrediënten - info uien knoflook boter wortelen tijm rozemarijn paprikapoeder
Fruit gesnipperde ui en geplet knoflook in boter in een diepe pan. Hak geschilde wortelen even kort fijn in de blender en voeg toe aan de bereiding. Kruid met tijm, rozemarijn, zacht paprikapoeder en komijnpoeder.
Creatief Koken de              passie kookvurige

wortelroomsaus

ingrediënten bereiding
komijn kippenbouillon room tomatenpuree kurkuma peper en zout cognac vloeiende bloem
Laat nog even staan op middelhoog vuur en voeg dan kippenbouillon, culinaire room en een paar eetlepels tomatenpuree toe. Kruid met peper en zout en een eetlepel kurkuma. Laat een paar minuten inkoken. Druk de bereiding door een chinois (zeef). Probeer er zoveel als mogelijk vocht uit te persen, want daarin zit de smaak van de saus. Giet er een borrelglas cognac bij en bind de saus met vloeiende bloem opgelost in water.
Wortelroomsaus is een ideale begeleider van warme gerechten met vlees, kip en gevogelte.
ingrediënten - info uien knoflook boter wortelen tijm rozemarijn paprikapoeder
receptfiche receptfiche
Fruit gesnipperde ui en geplet knoflook in boter in een diepe pan. Hak geschilde wortelen even kort fijn in de blender en voeg toe aan de bereiding. Kruid met tijm, rozemarijn, zacht paprikapoeder en komijnpoeder.
de              passie Creatief Koken kookvurige