gegratineerd groentepannetje met dragon
ingrediënten - info
prei
uien
selder
wortelen
lente-uitjes
kruidenbouillonblokje
witte wijn
kookroom
verse dragon
peper en zout
buffelmozzarella
panko
boter
Kuis alle groenten. Snijd de prei, wortelen, lente-uitjes en
selder op ringen. Snijd een ui in halvemaantjes. Stoof alles
onder deksel gaar in bruisende boter.
Voeg toe: een glas witte wijn, een busje kookroom, een
zoutarm kruidenbouillonblokje en een handvol geritste verse
dragonblaadjes. Breng op smaak met peper en zout. Roer om
en laat uitdampen.
Dit eenvoudige groentepannetje met witte wijn en dragon
als smaakmakers, past bij vis. Lekker met bijvoorbeeld:
staartvis uit de oven en nieuwe aardappeltjes in de pel.
Schep de bereiding in individuele pannetjes. Bedek met een
laagje panko en in schijven gesneden buffelmozzarella. Zet 25
minuten in een oven op 185°C tot de kaas mooi gekleurd is.
meer vegetarische gerechten: