ingrediënten - info
geitenkaasje
ontbijtspek
gemengde sla
toastbrood
pijnboompitjes
Omwikkel de kaasjes met ontbijtspek en bak ze in een hete
pan in een beetje olijfolie.
Maak een vinaigrette van gelijke delen olijfolie en balsamico
met een lepeltje Luikse siroop.
Dresseer een bord met gemengde sla, mais, gebakken
spekjes, geroosterde pijnboompitjes en gehalveerde
kerstomaatjes.
Een salade met gegrilde geitenkaas staat op bijna elke
menukaart van eethuisjes, tavernes en bistro’s in onze
streken.
Maar thuis en zelf gemaakt, smaakt het natuurlijk stukken
beter. Zeker als je tafelgenoten je er een complimentje
voor geven…
Collega’s hobbykoks, laat ons er maar eens goed op los
variëren en beschouw deze versie van het recept louter
en alleen als een aanzet om er iets méér en anders van te
maken. Succes ermee!
gegrild geitenkaasje
kerstomaatjes
Luikse siroop
parmesan
mais
spekjes
olijfolie
rode balsamico
Maak warme toastjes, smeer daarop een laagje Luikse
siroop en leg daarop een gegrild kaasje. Leg een kaasje
met toast in het midden van elk bord.
Werk af met de vinaigrette en schilfers Parmesan.