gemengde sla
pijnboompitjes
tomaten
eieren
oud brood
olijfolie
gebraiseerde
eendenborstfilet
pistachenootjes
Oud Brugge
ingrediënten - info
kappertjes
gele rozijnen
spekjes
geitenkaasjes in spek
peper en zout
balsamico
boter
Parmezaan
aardbeien
lenteslaatje met gegrilde geitenkaasjes
Dit is een eenvoudig lenteslaatje, waarmee je kan
improviseren naar believen.
Hier dus: gemengde sla, geroosterde pijnboompitjes, ontvelde
tomatenblokjes, verkruimeld hard gekookt ei, croutons in
olijfolie gebakken, gesmoorde eendenborstfilet, ongezouten
pistachenootjes, fijne blokjes Oud Brugge, aardbeitjes,
kappertjes, gele rozijntjes, krokant gebakken spekjes en in het
midden een paar gegrilde geitenkaasjes.
Er kunnen desgewenst ook Parmezaankrullen bij. Dit alles
overgoten met een vinaigrette van balsamico en olijfolie. Meer
moet dat niet zijn op een zonnige avond.
Kruimelpad
Selectie
Seizoensgebonden producten
De meeste ingrediënten in dit recept
zijn het hele jaar door beschikbaar.
Hier wordt van sommige vermeld
wanneer ze op hun best zijn.