fruitschotel voor een dessertbuffet
granaatappelpitten mango mandarijntjes physalis vijgen kiwi
ingrediënten - info ananas (mini) stervrucht rode en witte druiven meloen
Het grootste werk om deze schotel te maken, is de voorbereiding. Alle fruit moet gewassen en gesneden worden en dat neemt tijd. Voor het overige komt het erop neer om een mooie presentatie te bedenken. De fruitkeuze is afhankelijk van het seizoen. Deze schotel was bedoeld voor het Kerstbuffet, in combinatie met andere, zoals deze met petit fours, chocolademousses, kerstkoekjes, apfelstrudel, gesneden Kerststronk en een ijsbar.

fruitschotel voor een dessertbuffet

de              passie Creatief Koken kookvurige
print

fruitschotel voor

een dessertbuffet

granaatappelpitten mango mandarijntjes physalis vijgen kiwi
ingrediënten - info ananas (mini) stervrucht rode en witte druiven meloen
Het grootste werk om deze schotel te maken, is de voorbereiding. Alle fruit moet gewassen en gesneden worden en dat neemt tijd. Voor het overige komt het erop neer om een mooie presentatie te bedenken. De fruitkeuze is afhankelijk van het seizoen. Deze schotel was bedoeld voor het Kerstbuffet, in combinatie met andere, zoals deze met petit fours, chocolademousses, kerstkoekjes, apfelstrudel, gesneden Kerststronk en een ijsbar.
Bereiding Ingrediënten
de              passie Creatief Koken kookvurige