worcestersaus mosterd citroen sjalot peper & zout zacht paprikapoeder
ingrediënten - info grijze garnalen Griekse yoghurt room sherry eieren
Kies voor een hoeveelheid ongepelde garnalen. Koop je gepelde in een bakje, dan heb je sowieso een lading E- nummers aan boord. En je weet niet hoe ze de schaal verwijderd hebben, handgepeld of chemisch.

salade met grijze Noordzeegarnalen

De rest is vrij simpel: maak een saus van Griekse yoghurt, room, een scheutje sherry, een beetje worchestershirsaus, een lepeltje mosterd, een scheutje citroensap. Meng grondig en breng op smaak met peper, zout en een mespuntje zacht paprikapoeder. Voeg nu de gepelde garnalen toe, geraspt hardgekookt ei en een half tot moes gemixed sjalotje. In deze toegevoegde ingrediënten zit ook rommel, maar ja, perfectie bestaat niet.
Ook al zitten vissen naar de grijze garnalen in een bakje met opschrift “garnalensalade”? Bovendien wordt je depressief van het lezen van het label met de lijst van E-nummers. Zelf maken dus.
de              passie Creatief Koken kookvurige
print

salade met grijze

Noordzeegarnalen

Kies voor een hoeveelheid ongepelde garnalen. Koop je gepelde in een bakje, dan heb je sowieso een lading E-nummers aan boord. En je weet niet hoe ze de schaal verwijderd hebben, handgepeld of chemisch.
Bereiding Ingrediënten
worcestersaus mosterd citroen sjalot peper & zout zacht paprikapoeder
ingrediënten - info grijze garnalen Griekse yoghurt room sherry eieren
Ook al zitten vissen naar de grijze garnalen in een bakje met opschrift “garnalensalade”? Bovendien wordt je depressief van het lezen van het label met de lijst van E-nummers. Zelf maken dus.
De rest is vrij simpel: maak een saus van Griekse yoghurt, room, een scheutje sherry, een beetje worchestershirsaus, een lepeltje mosterd, een scheutje citroensap. Meng grondig en breng op smaak met peper, zout en een mespuntje zacht paprikapoeder. Voeg nu de gepelde garnalen toe, geraspt hardgekookt ei en een half tot moes gemixed sjalotje. In deze toegevoegde ingrediënten zit ook rommel, maar ja, perfectie bestaat niet.
de              passie Creatief Koken kookvurige