ui
grote appelkappertjes
peterselie
venkel
witte en rode balsamico
azijn
peper en zout uit de
molen
ingrediënten - info
kabeljauwhaasje
visbouillon
mayonaise
graantjesmosterd
eieren
gekookte rode biet
Pocheer een kabeljauwhaasje een tiental minuutjes in een
stevige visbouillon. Laat de vis uitlekken en afkoelen tot
kamertemperatuur. Mix kort, er mogen nog grote stukken
inzitten. Kruid met peper en zout uit de molen. Dek af en zet
koel weg.
Kook een tweetal eitjes hard in 10 minuten. Laat afkoelen en
pel ze. Hak ze fijn in de blender.
Hak een kwartje van een rauwe venkel fijn in de blender en
laat een uurtje marineren met een paar scheutjes witte
balsamico, peper uit de molen en grof zeezout.
kabeljauwsalade
Snijd een gekookte rode biet in een niet te fijne brunoise.
Bestuif met rode balsamico en laat een half uurtje marineren.
Hak een halve ui redelijk fijn in de blender, samen met een
paar takjes peterselie, maar zonder de stengels.
Laat een tiental grote appelkappertjes zonder steel uitlekken
en hak ze fijn.
Maak nu een mosselsausje van mayonaise gemengd met
graantjesmosterd en natuurazijn.
Afwerking. Meng alle bereidingen en zet de salade koel weg
tot gebruik. Gewoon heerlijk op een boterhammetje of als
bijgerecht voor een koud buffet.
Kruimelpad
Selectie
Seizoensgebonden producten
De meeste ingrediënten in dit recept
zijn het hele jaar door beschikbaar.
Hier wordt van sommige vermeld
wanneer ze op hun best zijn.