pasta met zalm en spinazieroomsaus

pasta met zalm en spinazieroomsaus

kookroom boter visbouillon witte wijn peper en zout gedroogde dille bieslook bloedzurkel vloeiende bloem
ingrediënten - info pasta verse zalm spinazie lente-uitjes prei selder wortelen uien
Voorbereiding. Snijd een preistaaf, twee wortelen, een ui, een selderstengel en een drietal lente-uitjes in een fijne brunoise. Doe er een paar geplette knoflookteentjes bij en stoof al deze groenten tot bijna gaar in een flinke klont boter. Bestuif de groenten met een paar eetlepels vloeiende bloem en laat even meebakken. Giet er een flesje kookroom en een glas witte wijn bij en roer goed om tot een dikke saus. Kruid met een verbrokkeld kubusje visbouillon, peper en zout. Was een pak bij voorkeur jonge spinazieblaadjes en laat ze slinken in de groenteroomsaus. Bak de stukken verse zalm in wat boter en kruid ze met gedroogde dille, peper en zout.
Dit is een eenvoudig en snel klaar recept, zonder veel culinaire hoogstandjes. Maar dat laatste hoeft niet altijd om een bord te vullen met een smakelijk gerecht. Het belangrijkste is: kies voor verse producten. Bovendien, pasta en zalm passen perfect bij elkaar, zoals ook in dit gerecht: Pasta met verse zalm
Kook een pak pasta naar keuze volgens de instructies op de verpakking of maak zelf je pasta met een pastamachine. Nu kan je kiezen. Opwel zet je de drie componenten van dit gerecht afzonderlijk op tafel, ofwel meng je de pasta met de spinazieroomsaus en met in grote stukken verbrokkelde zalm. Werk de borden af met blaadjes bloedzurkel en gesnipperd bieslook. Je kan er een schijfje citroen bij serveren en geraspte parmezaan voor de liefhebbers.
de              passie Creatief Koken kookvurige
print

pasta met zalm en

spinazieroomsaus

Dit is een eenvoudig en snel klaar recept, zonder veel culinaire hoogstandjes. Maar dat laatste hoeft niet altijd om een bord te vullen met een smakelijk gerecht. Het belangrijkste is: kies voor verse producten. Bovendien, pasta en zalm passen perfect bij elkaar, zoals ook in dit gerecht: Pasta met verse zalm
Voorbereiding. Snijd een preistaaf, twee wortelen, een ui, een selderstengel en een drietal lente-uitjes in een fijne brunoise. Doe er een paar geplette knoflookteentjes bij en stoof al deze groenten tot bijna gaar in een flinke klont boter. Bestuif de groenten met een paar eetlepels vloeiende bloem en laat even meebakken. Giet er een flesje kookroom en een glas witte wijn bij en roer goed om tot een dikke saus. Kruid met een verbrokkeld kubusje visbouillon, peper en zout. Was een pak bij voorkeur jonge spinazieblaadjes en laat ze slinken in de groenteroomsaus. Bak de stukken verse zalm in wat boter en kruid ze met gedroogde dille, peper en zout.
Kook een pak pasta naar keuze volgens de instructies op de verpakking of maak zelf je pasta met een pastamachine. Nu kan je kiezen. Opwel zet je de drie componenten van dit gerecht afzonderlijk op tafel, ofwel meng je de pasta met de spinazieroomsaus en met in grote stukken verbrokkelde zalm. Werk de borden af met blaadjes bloedzurkel en gesnipperd bieslook. Je kan er een schijfje citroen bij serveren en geraspte parmezaan voor de liefhebbers.
kookroom boter visbouillon witte wijn peper en zout gedroogde dille bieslook bloedzurkel vloeiende bloem
ingrediënten - info pasta verse zalm spinazie lente-uitjes prei selder wortelen uien
Ingrediënten
pasta met zalm en spinazieroomsaus Bereiding
de              passie Creatief Koken kookvurige