eieren paneermeel boter olijfolie peper en zout citroen hollandaisesaus
vrijgeven.

kabeljauw met daslook en groene asperges

Asperges. Verwijder het houterige stuk onderaan de asperges. Ze schillen hoeft niet. Spoelen wel uiteraard. Stoom ze gaar in 5 tot 7 minuten, afhankelijk van hun dikte. Controleer in die tijd een paar keer om te zien of ze al zacht genoeg zijn. Kabeljauw. Dep de vismoten droog met keukenpapier. Paneer de moten. Haal ze door de vloeiende bloem, daarna door het losgeklopte ei en tenslotte door een schaaltje met paneermeel.
ingrediënten - info kabeljauw groene asperges daslook bloedzuring vloeiende bloem
Doe een flinke klont boter en een scheut olijfolie in een braadpan. Verwarm op middelhoog vuur. Bak de kabeljauw 3 à 4 minuten aan elke kant. Kruid met peper en zout. Draai de moten één keer om en dat zeer voorzichtig om het uiteenvallen te vermijden. Daslook en bloedzuring. Droog de blaadjes met keukenpapier. Frituur ze een paar seconden in een pannetje met hete olijfolie. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Werk af met grof zeezout. Op het bord. Giet een spiegel hollandaisesaus op het bord. Spreid daarop een zestal asperges en een vismoot. Werk af naar eigen inzicht en inspiratie met een schijfje citroen, gefrituurde daslookblaadjes en bloedzuring.
de              passie Creatief Koken kookvurige de              passie Creatief Koken kookvurige
print
Bereiding
Asperges. Verwijder het houterige stuk onderaan de asperges. Ze schillen hoeft niet. Spoelen wel uiteraard. Stoom ze gaar in 5 tot 7 minuten, afhankelijk van hun dikte. Controleer in die tijd een paar keer om te zien of ze al zacht genoeg zijn. Kabeljauw. Dep de vismoten droog met keukenpapier. Paneer de moten. Haal ze door de vloeiende bloem, daarna door het losgeklopte ei en tenslotte door een schaaltje met paneermeel.
eieren paneermeel boter olijfolie peper en zout citroen hollandaisesaus
ingrediënten - info kabeljauw groene asperges daslook bloedzuring vloeiende bloem
Ingrediënten

kabeljauw met

daslook en groene

asperges

Doe een flinke klont boter en een scheut olijfolie in een braadpan. Verwarm op middelhoog vuur. Bak de kabeljauw 3 à 4 minuten aan elke kant. Kruid met peper en zout. Draai de moten één keer om en dat zeer voorzichtig om het uiteenvallen te vermijden. Daslook en bloedzuring. Droog de blaadjes met keukenpapier. Frituur ze een paar seconden in een pannetje met hete olijfolie. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Werk af met grof zeezout. Op het bord. Giet een spiegel hollandaisesaus op het bord. Spreid daarop een zestal asperges en een vismoot. Werk af naar eigen inzicht en inspiratie met een schijfje citroen, gefrituurde daslookblaadjes en bloedzuring.
de              passie Creatief Koken kookvurige