gegratineerd witloof met hesp
ingrediënten - info
witloof
sneden beenham
melk
knoflook
Stoof het witloof in een beetje boter, bestrooi met wat suiker.
Voeg wat gesneden lookteentjes toe. Laat uitlekken en bewaar
het kookvocht.
Maak bechamelsaus en gebruik daarbij melk en kookvocht.
Kruid met peper, zout en nootmuskaat en voeg de helft van de
Gruyère toe.
Rol elk witloofstronkje in een plak beenham en schik ze in een
ovenschotel. Oversaus en werk af met de rest van de kaas.
Zet 20 minuten in een oven op 185°C tot de schotel
gegratineerd is.
vloeiende bloem
boter
geraspte Gruyère
suiker
nootmuskaat
peper & zout
Kruimelpad
Selectie
Seizoensgebonden producten
De meeste ingrediënten in dit recept
zijn het hele jaar door beschikbaar.
Hier wordt van sommige vermeld
wanneer ze op hun best zijn.