gegratineerd witloof met hesp

gegratineerd witloof met hesp

ingrediënten - info witloof sneden beenham melk knoflook
Stoof het witloof in een beetje boter, bestrooi met wat suiker. Voeg wat gesneden lookteentjes toe. Laat uitlekken en bewaar het kookvocht. Maak bechamelsaus en gebruik daarbij melk en kookvocht. Kruid met peper, zout en nootmuskaat en voeg de helft van de Gruyère toe.
Rol elk witloofstronkje in een plak beenham en schik ze in een ovenschotel. Oversaus en werk af met de rest van de kaas. Zet 20 minuten in een oven op 185°C tot de schotel gegratineerd is.
vloeiende bloem boter geraspte Gruyère suiker nootmuskaat peper & zout
Creatief Koken de              passie kookvurige
print

gegratineerd

witloof met hesp

Stoof het witloof in een beetje boter, bestrooi met wat suiker. Voeg wat gesneden lookteentjes toe. Laat uitlekken en bewaar het kookvocht. Maak bechamelsaus en gebruik daarbij melk en kookvocht. Kruid met peper, zout en nootmuskaat en voeg de helft van de Gruyère toe.
Ingrediënten
ingrediënten - info witloof sneden beenham melk knoflook
Bereiding
Rol elk witloofstronkje in een plak beenham en schik ze in een ovenschotel. Oversaus en werk af met de rest van de kaas. Zet 20 minuten in een oven op 185°C tot de schotel gegratineerd is.
vloeiende bloem boter geraspte Gruyère suiker nootmuskaat peper & zout
de              passie Creatief Koken kookvurige