gegrilde geitenkaas met cranberrydressing
Verwijder het klokhuis en snijd de appels in plakjes. Bak ze in
een beetje boter en karameliseer met honing.
Splits witloofblaadjes af van de stronk.
Plaats de gehalveerde kaasjes met de korstkant onder op een
grillrooster. Laat ze 4 minuten onder de grill, leg er dan de
noten op en laat nog 2 minuten grillen.
Op het bord: leg een paar blaadjes sla op een bord. Daarop
de appelschijfjes, op witloofblaadjes in een waaiervorm. Zet in
het midden ervan een kaasje en werk af met een lepeltje
cranberrycompote.
boter
gemengde noten
sla
honing
rood witloof
Kruimelpad
Selectie
Seizoensgebonden producten
De meeste ingrediënten in dit recept
zijn het hele jaar door beschikbaar.
Hier wordt van sommige vermeld
wanneer ze op hun best zijn.
meer vegetarische gerechten: