spaghetti met Parmaham
Kook de spaghetti al dente volgens de instructies op de verpakking en voeg een scheutje olijfolie en een eetlepel zout bij het kookwater. Giet af, besprenkel met olijfolie en meng goed. Doe de pasta in de borden en werk af met gescheurde parmaham en geschaafde parmezaan. Accentueer de smaak met een paar draaien uit de pepermolen en een paar druppels truffelolie.

spaghetti met parmaham

Deze spaghettischotel is de kampioen in snel-klaar. Gebeurt het wel eens dat je onverwacht gasten hebt, die je iets te eten wil aanbieden, dan is dit de ideale oplossing. Zorg er steeds voor om een ‘ijzeren voorraad’ in huis te hebben van pasta, ham en parmesan en het pop-up feestje kan beginnen! Je kan het gerechtje zelfs een feestelijke ‘twist’ geven met een paar scheutjes truffelolie.
ingrediënten - info parmaham parmezaan
truffelolie olijfolie spaghetti peper en zout
Creatief Koken de              passie kookvurige receptinfo

spaghetti

met parmaham

ingrediënten - info parmaham parmezaan
Kook de spaghetti al dente volgens de instructies op de verpakking en voeg een scheutje olijfolie en een eetlepel zout bij het kookwater. Giet af, besprenkel met olijfolie en meng goed. Doe de pasta in de borden en werk af met gescheurde parmaham en geschaafde parmezaan. Accentueer de smaak met een paar draaien uit de pepermolen en een paar druppels truffelolie.
Deze spaghettischotel is de kampioen in snel-klaar. Gebeurt het wel eens dat je onverwacht gasten hebt, die je iets te eten wil aanbieden, dan is dit de ideale oplossing. Zorg er steeds voor om een ‘ijzeren voorraad’ in huis te hebben van pasta, ham en parmesan en het pop-up feestje kan beginnen! Je kan het gerechtje zelfs een feestelijke ‘twist’ geven met een paar scheutjes truffelolie.
Ingrediënten Bereiding
truffelolie olijfolie spaghetti peper en zout
receptfiche receptfiche Cuisine Créative Recettes en français
de              passie Creatief Koken kookvurige de              passie Creatief Koken kookvurige