Kook de spaghetti al dente volgens de instructies op de
verpakking en voeg een scheutje olijfolie en een eetlepel zout
bij het kookwater. Giet af, besprenkel met olijfolie en meng
goed.
Doe de pasta in de borden en werk af met gescheurde
parmaham en geschaafde parmezaan.
Accentueer de smaak met een paar draaien uit de
pepermolen en een paar druppels truffelolie.
spaghetti met parmaham
Deze spaghettischotel is de kampioen in snel-klaar.
Gebeurt het wel eens dat je onverwacht gasten hebt, die
je iets te eten wil aanbieden, dan is dit de ideale
oplossing.
Zorg er steeds voor om een ‘ijzeren voorraad’ in huis te
hebben van pasta, ham en parmesan en het pop-up
feestje kan beginnen!
Je kan het gerechtje zelfs een feestelijke ‘twist’ geven met
een paar scheutjes truffelolie.
ingrediënten - info
parmaham
parmezaan
truffelolie
olijfolie
spaghetti
peper en zout