penne met getomateerde gorgonzolasaus

penne met getomateerde gorgonzolasaus

peterselie tijm olijfolie knoflookpasta pancetta lente-ui parmezaan peper en zout
Maak de saus. Verwarm een busje culinaire room maar laat niet koken. Snijd een spie gorgonzola in brokken en smelt ze in de room. Voor een blikje tomatenconcentraat toe en meng goed. Giet een flinke scheut rode balsamico in het pannetje en roer. Voeg een zakje gemalen grana padano toe en meng tot een homogene gebonden saus. Breng op smaak met peper en zout.
ingrediënten - info culinaire room gorgonzola grana padano rode balsamico tomatenpuree penne champignons
Andere bereidingen. Kook de penne volgens de instructies op de verpakking. Bak een paar fijne sneetjes pancetta in een pan met een beetje olijfolie. Kuis en snijd een bakje champignons in schijven. Maak een marinade van olijfolie, knoflookpasta, gedroogde tijm en peterselie. Marineer de champignons daarin een kwartiertje. Bak ze daarna in een hete pan met wat olijfolie tot alle vocht bijna verdampt is. Op het bord. Een schep penne gemengd met pancetta en champignons. Daarop naar believen een schep van de saus. Werk af met plukjes peterselie, gesnipperde lente-ui en parmezaanschaafsel.
Creatief Koken de              passie kookvurige

penne met

getomateerde

gorgonzolasaus

Bereiding
Maak de saus. Verwarm een busje culinaire room maar laat niet koken. Snijd een spie gorgonzola in brokken en smelt ze in de room. Voor een blikje tomatenconcentraat toe en meng goed. Giet een flinke scheut rode balsamico in het pannetje en roer. Voeg een zakje gemalen grana padano toe en meng tot een homogene gebonden saus. Breng op smaak met peper en zout.
Ingrediënten
ingrediënten - info culinaire room gorgonzola grana padano rode balsamico tomatenpuree penne champignons
peterselie tijm olijfolie knoflookpasta pancetta lente-ui parmezaan peper en zout
Andere bereidingen. Kook de penne volgens de instructies op de verpakking. Bak een paar fijne sneetjes pancetta in een pan met een beetje olijfolie. Kuis en snijd een bakje champignons in schijven. Maak een marinade van olijfolie, knoflookpasta, gedroogde tijm en peterselie. Marineer de champignons daarin een kwartiertje. Bak ze daarna in een hete pan met wat olijfolie tot alle vocht bijna verdampt is. Op het bord. Een schep penne gemengd met pancetta en champignons. Daarop naar believen een schep van de saus. Werk af met plukjes peterselie, gesnipperde lente-ui en parmezaanschaafsel.
receptfiche receptfiche Cuisine Créative Recettes en français
de              passie Creatief Koken kookvurige de              passie Creatief Koken kookvurige