bruschetta met tomaten en buffelmozzarella

bruschetta met tomaten en buffelmozzarella

salie platte peterselie verse basilicum olijfoliespray peper en zout oude balsamico
Voorbereiding. Ontvel de tomaten. Hang ze een half minuutje in kokend water. Koel onmiddellijk af onder koud stromend water. Verwijder de schil, halveer en haal de pitjes eruit. Snijd het vruchtvlees in dobbelsteentjes. Snipper een sjalotje en een knoflookteentje. Meng beide met de tomatenblokjes. Hak een paar salieblaadjes en een paar plukjes platte peterselie en meng ze met de rest van de bereiding. Breng op smaak met olijfolie, peper en zout.
ingrediënten - info san marzano tomaten toastbrood sjalotje knofloof
Bruschetta wordt meestal gemaakt op basis van stokbrood of chiabatta. Hier wordt gekozen voor briochebrood, dat krokant gegrild wordt in de toaster. Het geeft een iets zoetere toetst aan deze eenvoudige, maar gezonde snack.
Steek een paar sneetjes briochebrood in de toaster en grill ze rondom bruin. Bestuif de toastjes met olijfoliespray. Dresseer met de tomatenmengeling en leg daarop schijven buffelmozzarella. Werk af met blaadjes verse basilicum en voor de fijnproevers, met een straaltje oude rode balsamico.
Creatief Koken de              passie kookvurige

bruschetta met

tomaten en

buffelmozzarella

Bereiding
Voorbereiding. Ontvel de tomaten. Hang ze een half minuutje in kokend water. Koel onmiddellijk af onder koud stromend water. Verwijder de schil, halveer en haal de pitjes eruit. Snijd het vruchtvlees in dobbelsteentjes. Snipper een sjalotje en een knoflookteentje. Meng beide met de tomatenblokjes. Hak een paar salieblaadjes en een paar plukjes platte peterselie en meng ze met de rest van de bereiding. Breng op smaak met olijfolie, peper en zout.
Bruschetta wordt meestal gemaakt op basis van stokbrood of chiabatta. Hier wordt gekozen voor briochebrood, dat krokant gegrild wordt in de toaster. Het geeft een iets zoetere toetst aan deze eenvoudige, maar gezonde snack.
Steek een paar sneetjes briochebrood in de toaster en grill ze rondom bruin. Bestuif de toastjes met olijfoliespray. Dresseer met de tomatenmengeling en leg daarop schijven buffelmozzarella. Werk af met blaadjes verse basilicum en voor de fijnproevers, met een straaltje oude rode balsamico.
Ingrediënten
ingrediënten - info san marzano tomaten toastbrood sjalotje knofloof
salie platte peterselie verse basilicum olijfoliespray peper en zout oude balsamico
receptfiche receptfiche
de              passie Creatief Koken kookvurige