tagliatelle peperonata
ingrediënten - info tagliatelle gele paprika’s rode uien knoflook room rode balsamico

tagliatelle peperonata

oregano tijm verse salie basilicum tomaatjes marjolein olijfolie parmezaan
Schil de paprika’s met een dunschiller. Verwijder zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in lange repen. Schil en snijd een paar rode uien in halvemaantjes. Pel en plet een paar knoflookteentjes. Roerbak deze groenten in een beetje olijfolie. Kruid met oregano, tijm, salieblaadjes, peper en zout. Giet een flesje kookroom in de pan en laat indikken. Roer nog een paar eetlepels rode balsamico door de bereiding. Halveer een paar kerstomaatjes. Kruid ze op het snijvlak met marjolein en bestuif ze met een scheutje balsamico. Bak ze eveneens op het snijvlak in een pannetje met een lepeltje olijfolie tot ze lichtjes karamelliseren.
Dit is een heerlijk vegetarisch receptje dat perfect maakbaar is tijdens je vakantie, bijvoorbeeld op camping. Het kan, zoals hier, op het vuurtje binnenin de camper of caravan ofwel in openlucht op de skottel of een campingvuurtje. Gewoon thuis klaarmaken is uiteraard ook een optie.
Kook de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking. Meng de pasta met de paprikasaus. Op het bord. schep eerst een portie tagliatelle in de borden en werk af met tomaatjes, basilicumblaadjes en parmezaan.
Creatief Koken de              passie kookvurige

tagliatelle

peperonata

Bereiding
receptfiche receptfiche Ingrediënten
ingrediënten - info tagliatelle gele paprika’s rode uien knoflook room rode balsamico
oregano tijm verse salie basilicum tomaatjes marjolein olijfolie parmezaan
Schil de paprika’s met een dunschiller. Verwijder zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in lange repen. Schil en snijd een paar rode uien in halvemaantjes. Pel en plet een paar knoflookteentjes. Roerbak deze groenten in een beetje olijfolie. Kruid met oregano, tijm, salieblaadjes, peper en zout. Giet een flesje kookroom in de pan en laat indikken. Roer nog een paar eetlepels rode balsamico door de bereiding. Halveer een paar kerstomaatjes. Kruid ze op het snijvlak met marjolein en bestuif ze met een scheutje balsamico. Bak ze eveneens op het snijvlak in een pannetje met een lepeltje olijfolie tot ze lichtjes karamelliseren.
Dit is een heerlijk vegetarisch receptje dat perfect maakbaar is tijdens je vakantie, bijvoorbeeld op camping. Het kan, zoals hier, op het vuurtje binnenin de camper of caravan ofwel in openlucht op de skottel of een campingvuurtje. Gewoon thuis klaarmaken is uiteraard ook een optie.
Kook de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking. Meng de pasta met de paprikasaus. Op het bord. schep eerst een portie tagliatelle in de borden en werk af met tomaatjes, basilicumblaadjes en parmezaan.
Cuisine Créative Recettes en français
de              passie Creatief Koken kookvurige de              passie Creatief Koken kookvurige