bloemkoolgalettes
bloemkoolrijst
gestoofde paprika’s
met kerstomaatjes
gratin van gele raapjes
knolselderpuree
pompoenspiesjes
portobello’s met kaas
en kruidenboter
puree van witte kool
en wortelen
rodekool met appeltjes
rolletjes van boontjes
in spek
rösti van zoete aardappelen
met ui
salade van rode biet en
banaan
schorseneren
met witte saus
spitskoolstoemp
stoemp van broccoli
en knolselder
tomaten met kruidenvulling
in de oven
witte boontjes
in tomatensaus
zoete aardappelpuree
met feta
spruitjes met spekjes
gebakken bloemkool
zoete aardappelen
in de oven
puree van witte kool
met gebraiseerd spek
groentefrietjes
in de oven
uien gegaard
in de oven
gr
oenten en fruit als bijgerecht
terug naar overzicht
kastanjechampignons
met truffel
g
roenten en fruit
als bijgerecht
terug naar overzicht